Avaria care nu le dă pace cetățenilor… „NU AVEM APĂ!”

UPDATE 23:00 – Apa a ajuns la unii dintre cetățeni deja!

UPDATE 22:11 – Cetățenii se plâng că încă nu au apă! Încercăm să verificăm situația! Nici un mesaj de la Apa Canal SA încă…

UPDATE 20:30 – Lucrările sunt încă în curs… SC Apă Canal asigură cisterne cu apă în zonele afectate în continuare!

UPDATE 16:49 – Apa nu a revenit! Va reveni incepand cu orele 22:00 .

În timpul serii (nopții mai bine-zis) de 31.05.2019, orele 23:30, a survenit o avarie pe strada Stadionului! SC Apă Canal a fost nevoit să oprească funcționarea stației de pompare Uzina 2, pentru izolarea tronsonului de conductă.

Gălățenii au părut de alarmați, văzând că nu mai au apă de mai mult de 12 ore, fără a se anunța în prealabil, în condițiile în care săptămâna trecută au avut loc alte reparații.

Oprirea stației de pompare Uzina 2 afectează alimentarea cu apă potabilă a consumatorilor din cartierele Micro 16, 17, 18, 19, 20, 21, D. Cantemir, Siderurgiștilor Vest – parțial, Mazepa II – parțial.

”Până la finalizarea avariei şi repornirea staţiei de pompare Uzina 2, vom asigura în zona afectată cisterne cu apă. Una este deja amplasată în strada Stadionului. Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de sistarea apei potabile şi mulţumim pentru înţelegere”, a precizat „SC. Apă Canal”.

Între timp cetățenii au ieșit cu bidoanele în parcuri, pentru a se alimenta de la fântâna arteziană.

De asemenea, gălățenii sunt foarte revoltați pe companie – „Se premiază pentru nimic!”. SC Apă Canal a fost premiată „pentru performanțele deosebite obținute în dezvoltarea sectorului de apă cu fonduri europene”.

Gălățenii s-au simțit „jigniți”, dând vina pe PSD (Partidul Social Democrat) pentru aceste avarii.

Gălățenii ar putea primi apă începând cu orele 16:00. Vă ținem la curent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *